Pepa je úředník v okresním městě. Je mu kolem padesáti let, má manželku Zdenu a dvě děti. Doma je pod pantoflem. Děti stojí při mamince a on se jen málokdy zmůže k odporu. Když je sám (tedy s námi, s kamerou), velmi dobře si uvědomuje, jak nelichotivý život vede. Je mu jasné, že musí něco změnit. A dokonce velmi dobře ví, co to „něco“ je…


Po Hotelu Kladno, kde se natáčelo v suterénních prostorách na diskotéce, se štáb přesunul do rozdělovských věžáků. Zde si filmaři dokonce vypůjčili byt v pátém patře. Jak potvrdila produkční snímku Veronika Havelková, v sobotu a v neděli budou natáčet ještě i v gymnáziu. Poté tvůrci komedie odjedou na čas do vysočanských ateliérů. Do Kladna se následně vrátí ještě i v září. Film má také odpovídající obsazení. Hlavní roli svěřil režisér Michalu Suchánkovi. Jeho otce ztvární Jakub Kohák.

Stehelčeves zasáhla velká voda 29. června 2017, situace byla podle některých vážnější než v roce 2002.
Pomůže nový digitální povodňový plán?
Ilustrační foto.
Kladno zmodernizuje kamerový systém, ve městě má nezastupitelnou úlohu


Dále hrají Filip Blažek, Alice Bendová, Petra Špalková. V dalších rolích se objeví Marek Vašut, Anna Stropnická, Martin Pechlát, Natálie Grossová a Kristýna Kociánová.


Spoluautory scénáře jsou jak režisér Ján Novák, tak Jaroslav Sauer. Hlavním kameramen je Antonín Chundela. Hudbu ke komedii složil Václav Noid Bárta.