Soutěž vstoupila do svého pátého ročníku. Těší se nebývalé pozornosti a láme rekordy v návštěvnosti internetových stránek Kladenského deníku. Pro vítězné miminko máme připravenu cenu od sponzora – Baby Clubu ELMA Kladno – osm půlhodinových lekcí plavání v hodnotě bezmála tři tisíce korun.

www.babyclubelma.iol.cz

www.babyclubelma.iol.cz

Kladenský deník vám nabízí tucet vítězů měsíčních kol, tucet finalistů soutěže Miminko roku 2013.

Od soboty 25. ledna (od 12 hodin) do pátku 7. února (do 12 hodin) máte možnost hlasovat na internetových stránkách Kladenského deníku www.kladensky.denik.cz o Miminko roku 2012. Nezapomeňte, že z jedné IP adresy je možné poslat hlas jen jednou za 60 minut.

V uvedených dnech jsou v tištěném vydání Kladenského deníku zveřejněny kupony, jejichž prostřednictvím je možné také hlasovat. Vyplněné kupony je nutné do redakce doručit nejpozději do čtvrtka 13. února do 12 hodin.

Konečný výsledek bude tvořen součtem pořadí (!) dosaženého zvlášť v internetové anketě a zvlášť na doručených kuponech. V případě shodného celkového pořadí rozhodne o konečném umístění vyšší počet tištěných kuponů.

Prvenství na internetu bez dostatečné podpory hlasů z kuponů nemusí znamenat vítězství. A naopak. Miminko, které získá prvenství prostřednictvím internetu, bude mít bez dostatečného počtu hlasů na tištěných kuponech menší šanci na vítězství.

Ilustrační foto.

Adresa: Ivana Olbrachta 60 (vedle DM drogerie), Kladno; mobil: 604 137 471