Dopravní policisté z kladenského dopravního inspektorátu vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala nedaleko obce Lidice na Kladensku.

Krátce před půl osmou na silnici č. 1/61 Kladno – Buštěhrad – Lidice se stala dopravní nehoda, při které se střetlo dodávkové vozidlo značky VW a motocykl. Třiapadesátiletý řidič motocyklu - skútru utrpěl těžké zranění dolních končetin a byl transportován posádkou rychlé záchranné služby do jedné z pražských nemocnic. Další účastníci dopravní nehody nebyli zraněni.

Čtěte také: Nechal notebook i s příslušenstvím v autě. O vše přišel

Policisté provedli u obou řidičů na místě dopravní nehody dechovou zkoušku a alkohol byl ihned vyloučen.

"Po dobu šetření dopravní nehody byla provedena uzávěra této pozemní komunikace, která je jednou z hlavních výjezdových silnic ve směru na dálnici D7. Před devátou hodinou byla pozemní komunikace plně zprůjezdněna. Příčina dopravní nehody je v šetření," řekla kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Čtěte také: Mladík skočil v Kladně ze sítenského mostu

Podle mluvčího středočeských hasičů Petra Svobody se při kolizi střetla se skútrem hasičská dodávka. "Auto nejelo k zásahu ani pod majáky. Naši lidé s ním cestovali na hasičské cvičení do polygonu v Příbrami, kde trénují v dýchací technice. Posádce hasičského vozu se nic nestalo," potvrdil Svoboda.