„V případu byly nařízeny expertizy a vypracování znaleckých posudků. V šetření zůstává také otázka, kdo vozidlo řídil," uvedla policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Důležité budou také výpovědi dvou přeživších. Ti budou vyslechnuti, jakmile to jejich zdravotní stav dovolí.
Z pětičlenné posádky mladých lidí nehodu přežili jen dva muži. Jeden je s lehčími zraněním hospitalizovaný v kladenské nemocnici. Druhý byl ve vážném stavu vrtulníkem transportován do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze.

Mluvčí vinohradské nemocnice Lukáš Matýsek v úterý krátce před polednem Kladenskému deníku potvrdil, že muž je stále na anesteziologicko-resuscitační klinice. „Ke zdravotnímu stavu se dále nemůžeme vyjadřovat," uvedl mluvčí Matýsek.

Vrtulníky byli do nemocnic přepraveni i další tři pasažéři Škody Felicie, sedmnáctiletý mladík a dvě osmnáctileté dívky. Ovšem jejich zranění byla natolik vážná, že hoch zemřel ještě v den nehody a obě dívky poraněním podlehly v neděli.

Podle vyjádření policie je pravděpodobné, že nikdo nebyl ve voze připoután. Při nehodě, kdy se vůz třikrát přetočil na střechu, vypadala celá posádka z automobilu na silnici. ⋌