Jak doplnila mluvčí záchranky Petra Effenbergerová, dvě osoby byly zraněny lehce, na místě byly vyšetřeny, ale jejich zdravotní stav nevyžadoval transport do nemocnice.

Práce na silnici v Malém Přítočně na dva týdny ustaly. Problémem je prý uložení sítí pod povrchem komunikace. Harmonogram prací to jistě naruší.
Přítočenští se zlobí. Silnici nikdo neopravuje
Ve Velkém Přítočně bourala tři auta, zraněno bylo pět osob.
Ve Velkém Přítočně bourala tři auta

Jak v úterý odpoledne dodala policejní mluvčí Michaela Nováková, v místě se staly celkem dvě nehody. Tu první způsobil čtyřiačtyřicetiletý řidič krátce po desáté hodině, který za volantem Škody Fabia nepřizpůsobil svoji jízdu stavu a povaze mokré vozovky a naboural do Citroenu Berlingo před sebou, které řídil dvaačtyřicetiletý šofér. Auto bylo následně odmrštěno do Renaultu Thalia. Ten řídil osmašedesátiletý muž. Dechové zkoušky na alkohol byly u všech tří řidičů negativní a škoda je vyčíslena předběžně na 200 tisíc korun.

Netrvalo dlouho a silnicí se přiřítil další řidič, tentokrát jedenačtyřicetiletý muž sedící za volantem jiné Škody Fabia a svým autem narazil do už nabourané škodovky, která před tím způsobila první nehodu.

Ve druhém případě byly škody odhadnuty na 80 tisíc korun. Také v tomto případě alkohol u řidičů dechová zkouška vyloučila. Nepozorným šoférům byly na místě uloženy blokové pokuty.