VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Kladeňákům na čtyřkolce vběhla u Zbečna do cesty srna

Zbečno -  Do nemocnice v pražském Motole byla letecky transportována šestnáctiletá dívka.  Byla vážně zraněna při dopravní nehodě poblíž Zbečna.

24.9.2012
SDÍLEJ:

Ilustrační fotoFoto: Záchranáři

V neděli večer cestovala jako spolujezdkyně s jedenačtyřicetiletým řidičem (oba z Kladenska) čtyřkolky ve směru od Zbečna na Rakovník. Z lesa jim náhle vskočila zprava před vozidlo srna.

Muž intenzivně brzdil, vozidlo ale vjelo mimo cestu na prudký břeh, kde narazilo do pařezu. Dívka byla transportována vrtulníkem, řidič byl sanitou převezen do rakovnické nemocnice. Škoda na čtyřkolce činí 30 tisíc korun.

Autor: Jana Elznicová

24.9.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Prázdniny jsou v Mateřské škole Hrdlív ve znamení náročné rekonstrukce. Nový školní rok zahájí děti už v novém.
12

Oprava hrdlívské mateřinky spěje do finále

V Braškově se hrálo a vzpomínalo

Braškov – Oslavy devadesátin braškovského fotbalového klubu se nakonec vydařily, byť počasí nevěstilo nic dobrého. Bouře z pátku na sobotu pomuchlala připravené přístřešky pro hosty, které pořadatelé ve spolupráci s hasiči stihli dát do začátku žákovského turnaje do pořádku.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

V Unhošti hořelo v průmyslovém areálu, sklad hnojiv byl v ohrožení

Unhošť /OBRAZEM/ - V úterý odpoledne vyjížděli hasiči k požáru do Unhoště. V průmyslovém areálu hořela hromada dřevěných palet. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že hoří zhruba tři stovky palet s tím, že se požár rozšířil také na sousední budovu skladu hnojiv.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení