„Pro mě je to dobrý výsledek. Kluci zápas téměř po celou dobu režírovali, jen nedávali branky. Ale jsem přesvědčen, že pokud budou pracovat tak jako v sobotu, výsledek se časem dostavit musí," spíše chválil svůj tým kouč Drahomír Kadlec.

Jeho parta skutečně byla lepší, hlavně v první třetině si aktivní hrou vymohla několik přesilových her, ale proměnila jedinou, když před jinak skvělým brankářem Soukupem zůstal volný Hnízdil. Bohužel, další góly už nepřišly a místo toho kvalitní celek Mostu v úvodu třetího dějství vyrovnal. Rozhodly až nájezdy, v nichž mladý brankář Hájek kryl všechny pokusy hostů, zatímco nedávná domácí posila Pospíšil rozhodla. „Jednou někdo nic nevymýšlel a vystřelil. Jinak ale Most zdaleka není týmem z předešlých let. Dali tým dohromady, povolali starší reprezentanty a dva body proti nim jsou dobré," neskrýval spokojenost Drahomír Kadlec.

Alpiq Kladno – Most 2:1 na nájezdy (1:0, 0:0, 0:1). Branky a nahrávky: 11. D. Hnízdil (Dědič) – 32. Bruštík (Koudelka).

Kladno: Hájek – Dědič, Kudela, R. Soukup, Pospíšil, Čermák, Izaj – Schnaubelt, Hnízdil, Štěpáník, Šícha, Nosek, Šrámek, Pražák, Špaček, Kohout.