„Rádi bychom do naší sbírky trofejí přidali ještě tu poslední. Nutno říci, že jsme v září na Světovém poháru na Slovensku viděli, jakých výkonů je Nitra schopná a bude to velice těžký zápas," nezastírá útočník Kladna David Šrámek.

Jako první změří síly v Superpoháru přípravky do 10 let, kde bude Česko reprezentovat HC ŠD Písek a hosty MŠK Spišská Belá (8.30 hodin), po nich mladší žáci SKH Letohrad a HBK Medokýš Martin (10), starší žáci HBC Hostivař s MŠK Kežmarok (12), mladší dorostenci Kovodent Most a Medokýš Martin (14) a starší dorostenci HBC Plzeň a MŠK Spišská Belá (16).

Pak už přijde vrchol, střetnutí mužů úřadujícího mistra české extraligy, Alpiqu Kladno se slovenským mistrem Nitrianskými Rytierami. Začne v 18 hodin. 

„Aktuálně pracujeme na všem, co jsme dostali od svazu za úkol. To je hlavně propagace či přistavení plošiny pro televizní snímání, byť online přenos nakonec prý nebude. V areálu budou v sobotu platit také nějaká omezení co se parkování týče, hlavně u sauny a haly Bios. To se týká hlavně Spolku evropských bojových umění (S.E.B.U.) či pořadatelů Školní florbalové ligy," osvětlil Lukáš Kubica.

Dodal, že Slováci dorazí už v pátek a oba národní hokejbalové svazy (český i slovenský) využijí sobotu ke svému zasedání.

Česko-slovenský Superpohár v Kladně