Sekretář Dynama Filip Marcínek sice dodal včas omluvenky od lékařů a zaměstnavatelů hráčů, kteří nemohli nastoupit, ale ty od zaměstnavatelů a zraněného Seidla byly vyřazeny (dva dny po datu omluvenky Seidl nastoupil ve čtvrtfinále proti Slanému).

Výrok komise nakonec značil jen na jednu kontumaci, protože o víkendu se údajně mělo hrát pouze jedno utkání.

Právě to ale Dynamo napadlo u ČMSHBl. Podle jeho zástupce Filipa Marcínka pochybil kladenský okresní svaz v tom, že utkání nepřidělil úřední začátek. "Nebyl vypsán čas a místo konání utkání. Nepřišli tam ani hráči Notorů, nebyl vyplněný zápis. Proto jsme se odvolali a jak nás sdělili na českomoravském svazu, musí se tím v Kladně zabývat. Nadále platí, že nechceme ani jednu kontumaci," řekl jasně Filip Marcínek a doplnil, že tým o víkendu k sérii nastoupí. 

Šéf Ligové komise OSHBl Kladno Zbyněk Zíma tvrdí, že komise v Kladně rozhodla podle řádů. "Kvůli zaměstnání nelze přece odvolávat zápasy play-off," hájí svůj názor, podle něhož se řídil.

Předseda okresního svazu Pavel Kolek byl v menšině a mrzelo ho to. „Já si zase myslím, že v dnešní době je zaměstnání důležité pro všechny a měli bychom k tomu přihlížet. Bohužel jsem byl ve svém názoru sám," řekl.

Hrát by se mělo v sobotu od 20 hodin na hřišti u zimního stadionu, případný třetí duel ve stejném čase a na stejném místě – jen o den později.

Druhá strana byla s verdiktem ligové komise spokojená. 

„My jsme rádi, protože trest si podle nás Dynamo zasloužilo, a vyhrát jen díky dvěma kontumacím jsme nechtěli, chceme si s Dynamem poměřit síly," těšilo hráče Notorů Kladno Petra Ogurčáka.

Otázkou je, jak se celý spor nakonec vyvrbí, Rozdělovští totiž se svým odvoláním mohou klidně uspět.