První výhru v soutěži oslavil na osmý pokus Falcon. Kročehlavští přemohli béčko Nového Strašecí 3:2, když dvě branky vstřelil ještě nedávno člen extraligového Alpiqu Jiří Kopecký. Podle zápisu Strašecí vyslalo na branku Michala Dandy 54 střel, hrdinou utkání byl tedy i on.

Naopak Unhošť na výhru musí čekat dál. Proti Kamenným Žehrovicím si sice brousila tesáky, ale soupeři dorazil po delším čase někdejší kapitán reprezentace Tomáš Rejthar a Žehrovice jeho účasti dokonale využily k výhře 6:2. V tabulce jsou už čtvrté, to je pro nováčka příjemný pohled.

Buštěhrad se statečně pral s Beer Stars a vyrovnal z 1:3 na 3:3. Jenže v závěrečném dějství překonal jeho brankáře Chudobu dvakrát Vosyka a pak ještě dovršil hattrick Sojka – v poli lepší Beer Stars vyhráli 7:3.

V nižší okresní lize pokračuje gala jízda Extrému Kladno. Nejen, že udržel první místo v tabulce, on ho ještě zvýšil, když svůj duel se Spartou vyhrál 3:2, zatímco dosud druzí Beer Stars stejným poměrem nestačili na Černou hvězdu.

Sparta proti Extrému tentokrát postavila silnou sestavu, ale nebylo to nic platné. Brankami málem padesátiletých veteránů Měrky a Šrankoty ve druhém dějství sice vyrovnala na 2:2, ale zkraje třetího dějství neuhlídala někdejšího brankáře Schneidera a ten vstřelil rozhodující gól.

Beer Stars se proti bojovné Černé hvězdě nedařilo na nerovném hřišti využívat svých smrtících kombinací a díky výbornému brankáři Sýkorovi jen dotahovali. Ale nepokryli svého někdejšího hráče Víťu Boušku a ten dvěma zásahy rozhodl o jejich prohře 2:3.

Hodně divoký duel sehráli Psi Kladno proti béčku Rakovníka. Prohráli až na nájezdy 6:7, když rozhodl zkušený exligista Sýkora. Psi ale zaslouží pochvalu, tentokrát jim chyběly největší hvězdy Seidl s Tyburcem, přesto bojovaly a na 6:6 vyrovnávali Tomesem šest vteřin před koncem.

Ve zbylých duelech přetlačilo Narko kladenský Moribundus 4:1 a Delta deklasovala letos zatím slaboučké Rytíře Buštěhrad 15:0.