VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Satani jedou do jámy lvové

Kladno- Už v úterý a středu bude na programu kompletní kolo nejvyšší futsalové soutěže. Krátce před reprezentační přestávkou vyplněnou ME budou hráči Kladna bojovat o cenné body na Moravě.

16.1.2012
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Petr Šimr

V úterý krátce po poledni vyrazí jejich autobus směrem Šumperk. Oběma celkům jde o moc. Satani se budou snažit udržet osmou příčku značící play-off, domácí zase budou usilovat o přiblížení se vyřazovacím bojům.

Kapitán Kladna očekává vyhrocený zápas, jak je mezi oběma týmy už z minulosti tradicí. Jiří Veselý chce, aby splnili plán, jenž si před zápasy s Plzní a Šumperkem dali. „Chtěli jsme čtyři body, takže nám po zaváhání s Indossem nezbývá než vyhrát,“ prohlásil a přiznal, že úterní soupeři se nemají moc rádi.

16.1.2012
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Prázdniny jsou v Mateřské škole Hrdlív ve znamení náročné rekonstrukce. Nový školní rok zahájí děti už v novém.
12

Oprava hrdlívské mateřinky spěje do finále

V Braškově se hrálo a vzpomínalo

Braškov – Oslavy devadesátin braškovského fotbalového klubu se nakonec vydařily, byť počasí nevěstilo nic dobrého. Bouře z pátku na sobotu pomuchlala připravené přístřešky pro hosty, které pořadatelé ve spolupráci s hasiči stihli dát do začátku žákovského turnaje do pořádku.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

V Unhošti hořelo v průmyslovém areálu, sklad hnojiv byl v ohrožení

Unhošť /OBRAZEM/ - V úterý odpoledne vyjížděli hasiči k požáru do Unhoště. V průmyslovém areálu hořela hromada dřevěných palet. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že hoří zhruba tři stovky palet s tím, že se požár rozšířil také na sousední budovu skladu hnojiv.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení