„Zápas by diametrálně odlišný od toho, který jsme prohráli 1:8," řekl hrající trenér Jiří Veselý a dodal, že se prezentovali houževnatou defenzivou. Chtěli se vyvarovat individuálních chyb z prvního zápasu.

Domácí nastoupili ve zcela novém složení, když se z loňských opor na palubovce představili v úvodním dějství pouze Veselý a Müller, zkušenosti s kladenským dresem měl i Trnka.  V brance se opět představila slavistická posila Krajč, v poli pak další z vyhlédnutých posil. Například sparťan Kuč, z Chemcomexu vytipovaný Bialek či z brandýský Kaválek.

Slovenského Vozára v brance překonal Kuč. Radost Kladna však trvala jen několik vteřin, hosté rozehráli přímý kop na zadní tyč, kde číhal Sláma – 1:1. V druhé půli v domácím dresu dostali příležitost i Nachtigal (Brandýsek) a Červenka. Pražané se ujali vedení v 27. minutě Zapletalem a výhru pojistil v závěru opět Zapletal.

Veselýmínil, že utkání se mohlo divákům líbit. „Bylo živé se spoustou šancí. Náš výkon snesl přísnější měřítko.

Kladno: Krajč (21. Konečný) – Veselý, Trnka – Kuč, Šafář – Müller, Fujdiar, Bialek, Kaválek - Červenka, Nachtigal, Fujdiar.