"Je to pořád to samé. Dostáváme góly, které by padat neměly. Je to stále ze stejných chyb, jež děláme celou sezonu," řekl Dušan Přívara, který byl v civilu, poněvadž má natržený stehenní sval a na střídačku ho povolal kouč Jan Zahalka.

"Ne jako odborníka, ale spíš jako morální podporu," usmála se opora Kanonýrů. Se zraněním se pere už čtvrtý týden a 27. února ho čeká sonografie. Pak se uvidí, co bude dál.

S Libercem Kladno vyrovnalo na 1:1 a pak se dvakrát dostalo na dostřel jediné branky. Po dvou třetinách byl stav 3:4. V závěrečné hosté přidali pátý gól a pak během několika vteřin další dva.

"Už nás přehrávali. Bylo to i tím, že mají mentální pohodičku, protože se vezou na vítězné vlně," mínil Přívara a poznamenal, že jeho tým se naopak dostával do křeče.

Do utkání naskočil po dlouhodobém zranění útočník Riebauer, který hrál pouze přesilovky, v nichž vstřelil dvě branky.

Elitní útok s Nushartem a Klápou se ale na hřišti nesešel, poněvadž posledně jmenovaný sledoval utkání kvůli interním záležitostem pouze u televizní obrazovky. "Jsem horká hlava. Doufám, že se vše vyřeší a budu ještě moci pomoci. Nechtěl bych nechat Kladno ve štychu," řekl mladý forvard.

Kanonýry už jistě čeká play down, ve kterém hraje na čtyři vítězná utkání devátý s dvanáctým a desátý s jedenáctým. Poražené čeká baráž s neúspěšnými semifinalisty první ligy. Tyto fáze soutěže by se měly týkat i Přívary s Klápou. Bylo by to ve prospěch kladenského florbalu.