"Je to milé a jsem za to rád. Vděčím za to celému našemu týmu, klubu, který mě angažoval, a všem, kdo se o nás starají a podporují," uvedl.

Ofenzivní oporu týmu primát překvapil, o to víc, že za Kladno hraje teprve druhou sezonu, tudíž nepředpokládal, že by už vešel do povědomí místních lidí.

Také čtěte: Ředitel záchranné stanice: Nekraďte matkám jejich mláďata

Z omylu ho vyvedl fakt, že vedle pořadí zmíněné ankety, které určila sportovní redakce Kladenského deníku, zvítězil i mezi sportovními příznivci, kteří hlasovali v anketě Sporťák SAMK (Sportovních areálů města Kladna).

"Trošku to můj názor, že nejsem známý, vyvrací," usmíval se devětadvacetiletý volejbalista s tím, že fanouškům moc děkuje. "Snažím se k nim stavět, jak si zaslouží. Jsou pro náš tým moc důležití. Mnohdy nám dopomohou k dobrým výkonům a jejich přízeň pro mne bývá i zadostiučiněním," řekl odchovanec volejbalové Příbrami, jehož potěšila i jiná zpráva. Podruhé v kariéře byl pozvaný do širšího kádru reprezentace.

Do něj byl pozván také kapitán Adam Zajíček, či bývalí mistři republiky v dresu Kladna Sobotka a Holubec, kteří mu budou konkurenty na bloku.  

Na druhém místě novinářské ankety skončil brankář hokejbalových vicemistrů republiky Alpiqu Kladno Jan Jirotka. Třetí příčka patří hokejistovi Davidu Stachovi (Rytíři Kladno, Plzeň), jenž ziskem 91 bodů vytvořil rekord v kanadském bodování I. ligy.

Nepřehlédněte: Markovi to zatím létá někam do háje

Mezi týmy dominoval na konci loňské sezony pátý celek extraligy Kladno.volejbal.cz, který rok 2016 končil v čele tabulky nejvyšší soutěže. Druzí skončili hokejbalisté Alpiqu Kladno. Bylo to za druhé místo v extralize a první příčku průběžného pořadí na sklonku uplynulého roku. Na bednu se vešli také florbaloví Kanonýři Kladno. Loni vyhráli baráž o Superligu.