Hlavní pořadatel exhibičních mítinků na ledě Ronny Weis pozval do SRN i jezdce AK Slaný. Do Saska se vypravila mladá dvojice Roman Čejka a Michal Dudek, zatímco jejich parťák Eduard Krčmář absolvoval předsezonní soustředění s polským druholigovým klubem Kolejarc Opole.

První závod se jel v Chemnitzu. V základním rozpisu jízd si nejlépe počínal domácí Wallner, jenž vyhrál i finále. Slánské duo se nekvalifikovalo ani do B finále. Čejka byl za dva body sedmý a Dudek osmý s jedním bodem.

Druhý den se závodníci přesunuli do Fretailu, kde v prosinci byla série  Speedway on Ice zahájena. Tradiční skvělá divácká kulisa viděla stejné pořadí na prvních třech místech. Slánští borci si ale polepšili. Čejka byl za pět bodů druhý v B finále, což značilo páté místo celkově. Dudek skončil se dvěma body sedmý.

Po sérii exhibičních mítinků, které sloužily jako vhodný tréninkový     doplněk pro klasickou plochou dráhu, se Slánští budou soustředit na boje v nadcházející sezoně jak v soutěžích jednotlivců, tak rovněž v mistrácích družstev. ⋌