V sobotu v 16.30 hodin na ČT sport budou Kladno reprezentovat před zraky sportovních příznivců z celé republiky futsalisté SAT-ANu, kteří se v nejvyšší soutěži představí na hřišti českolipského nováčka.
Nebude se ale hrát na jeho domovské palubovce, nýbrž na zimáku, kde bude šest hodin před utkáním položený svazem zapůjčený plovoucí povrch.

Trenér Petr Hlaváč si nemyslí, že by se jeho týmu rozklepala z televizních kamer kolena. „Máme natolik zkušené hráče, že by se s tím měli vyrovnat," řekl a dodal, že na sever Čech odjíždějí  kompletní.
Kouče nestraší ani bilance televizních zápasů. Kladno jich odehrálo šest a všechny prohrálo! „Každá série musí jednou skončit," smál se.

Méně do smíchu mu je u tématu koncovka mužstva. V sedmi utkáních vstřelilo jen třináct branek. Z toho Junek čtyři!  „To, co zahodíme i na tréninku, je neuvěřitelné. Nikdo na sebe nechce vzít zodpovědnost," krčil Hlaváč rameny.  „Hledáme střelce. Nejlepší by bylo, kdybychom ho měli v každé čtyřce," doplnil.

Devátí Satani mají na kontě čtyři body, vyhráli pouze v Pardubicích, kde měli silně okleštěnou, spíš fotbalovou sestavu.  Severočeši uzavírají s jedním bodem tabulku. V posledním kole ho vydřeli v Brně, kde poprvé nastoupili s posilami z Bohemians 1905 – střelcem Slunéčkem a bojovníkem Frohnou.

„Nečekal jsem to. Asi jim vyhovoval hra na brejky, teď budou muset tvořit," mínil kouč Satanů.