VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Šestiminutovka Lánů zničila Žilinu

KLADNO - Pouze jedním duelem pokračoval o víkendu okresní přeboru hokejistů. Vedoucí Lány si v něm poradily snadno s Žilinou. V&M se s Dolem utká až v prosinci.

22.11.2007
SDÍLEJ:

Důl měl tentokrát volno.Foto: DENÍK/ Jiří Nagy

HC Lány – HC Velc Žilina 9:3 (1:1, 5:1, 3:1)

Hosté se drželi do 25. minuty, když na úvodní zásah Rebeky odpověděl ještě v prvním dějství Jelínek. Jenže od 25. – do 31. minutě se Lánští trefili hned čtyřikrát a rozhodli o osudu zápasu. Do sítě Žiliny se trefil i bývalý policejní ředitel Husák.


Branky: 6. a 54. Rebeka, 29. a 47. Šafránek, 25. Jirásek, 31. Fišer, 38. Rybář, 54. Štross – 14. Jelínek, 36. Stříbrný, 49. Šíma. Rozhodčí: Trojan, Ondráček. Vyloučení: 8:5.

22.11.2007 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Prázdniny jsou v Mateřské škole Hrdlív ve znamení náročné rekonstrukce. Nový školní rok zahájí děti už v novém.
12

Oprava hrdlívské mateřinky spěje do finále

V Braškově se hrálo a vzpomínalo

Braškov – Oslavy devadesátin braškovského fotbalového klubu se nakonec vydařily, byť počasí nevěstilo nic dobrého. Bouře z pátku na sobotu pomuchlala připravené přístřešky pro hosty, které pořadatelé ve spolupráci s hasiči stihli dát do začátku žákovského turnaje do pořádku.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

V Unhošti hořelo v průmyslovém areálu, sklad hnojiv byl v ohrožení

Unhošť /OBRAZEM/ - V úterý odpoledne vyjížděli hasiči k požáru do Unhoště. V průmyslovém areálu hořela hromada dřevěných palet. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že hoří zhruba tři stovky palet s tím, že se požár rozšířil také na sousední budovu skladu hnojiv.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení