Jarní část začne šestý tým tabulky na půdě třetího Kert Parku Praha, s nímž na podzim doma prohrál brankou pár vteřin před koncem. V sobotu  od 17 hodin na hřišti pražských Lužin bude prahnout po odvetě, byť trenér Drahomír Kadlec má spíš jiné starosti.

Čeho se týkají?
Máme pár zraněných kluků, všechny od Š: Štěpáníka, Špačka, Šťastného. A odkládá se i návrat Honzy Příhody po zranění. Musí do práce. Nicméně tři lajny poskládáme a rádi bychom na Kertu uhráli co půjde. Máme těžký los a každý bod se bude hodit.

Jak dopadly poslední přípravné zápasy proti druholigovým pražským celkům Hostivaři a Kovu?
Vyhráli jsme 5:3 a 2:0. Hlavně jsme zkoušeli, co bychom chtěli hrát, což se docela povedlo. Hostivař hrála výborně, hodně bojují, to byl dobrý zápas. S Kovem se nám trochu ozvala stará bolest – dva góly ze sedmdesáti střel.

Nepřichystali jste pro jarní část nějaké posily?
Něco připravené máme, ale konkrétní nebudu. Jeden hráč by teoreticky mohl hrát už dnes na Kertu, dalšího máme připraveného pro play-off. Ale je to v mlze, záleží jak dopadne jeho klub ve své soutěži.

A co návrat vůdce Tomáše Rejthara?
I ten je ve hře. Budeme spolu mluvit příští týden. Vrátit se může jen v případě, že mu rodina a firma dají nějaký čas navíc.