Na palubovce jednoho z velkých favoritů soutěže podlehli 1:5. Výsledek je ale zavádějící, poněvadž poslední dvě branky inkasovali v power-play. Navíc v utkání neproměnili dva desetimetrové kopy. Takový luxus si však nesmí v soubojích se silnými protivníky dovolit.

Ztráta mrzí o to víc, že Satani utkání zvládali dobře takticky. Bránili od půlky a podnikali kontry. Chyběla tomu jen lepší koncovka.

„Odehráli jsme to se ctí, myslím, že to byl náš nejlepší výkon. Akorát tomu chyběl bod. Dalo se to odehrát lépe," mínil trenér Petr Hlaváč, podle nějž se zápas lámal za stavu 1:1, kdy šel Müller ze strany sám na branku a Výborný z desítky přestřelil.

Úvodní dva góly obdrželi Kladenští z trestňáků. První domácí parádně trefili, druhý z úhlu ale skončil v síti celkem zbytečně. Hosté vyrovnávali na poločasových 1:1 Výborným.

Satani měli další možnosti skórovat zejména ve druhém poločase, kdy chtěl soupeř rozhodnout a víc se nutil dopředu. „Měli jsme dát na dva jedna, tak jsme neprohráli," tvrdil Hlaváč. Nutno ale dodat, že Teplice v první dějství dvakrát orazítkovali konstrukci.

Jiskřičku naděje mohl vykřesat Frič za stavu 3:1, ani ten ale z desítky neuspěl. Tentokrát dobře zasáhl brankář.
Další zápas hraje Kladno ve Vysokém Mýtu a pak ho čeká pražská Sparta.