Pryč je také Notor Kladno. Na Třebíz nestačil i přesto, že nasadil hned kvarteto extraligových hráčů Alpiqu Kladno v čele s reprezentačním brankářem Jirotkou.

Dynamo v celé sérii svého hokejistu postrádalo, Vladimír Kameš dal přednost inline hokeji. Zkraje série scházel rovněž reprezentant David Tyburec hrající za KERT Praha finále extraligy. Obětavě přišel až na rozhodující mač, ale nebylo to k ničemu.

První bitva ještě Rozdělovu patřila. vyhrál 9:4 i díky tomu, že se hokejista Valský nechal  vyprovokovat a za náznak hlavičky na Zahradníka zbyl vyloučen do konce duelu.

Podle člena vedení svazu Zbyňka Zíma měl přijít o registrační průkaz, ale to se nestalo a valský spolu s Růžičkou a Bílkem už ve zbytku série koncertovali. Odvetu vyhrál Golem 4:3 a v rozhodujícím mači sice dlouho prohrával, dokonce 4:6, ale v nástupu do posledního dějství pěti góly favority definitivně popravil a nakonec vyhrál 9:7.

Soupeřem Slaného bude Třebíz. Ta je jako vždy hodně silná, ale její soupeř – Notor, jak už bylo řečeno nasadil těžký kalibr. Jenže gólman Jirotka nebyl za obranou Notoru tak jistý jako je v Alpiqu a Ogurčák s Nedvědem a Šímou se sice prosadili, ale málo. Třebíz vyhrála 4:2 a 6:3 a její opory Jiřího (otce) a Patrika Novákovi čeká rodinná bitva – za Slaný hraje Jirkův starší bratr Pavel.

Ve zbylých dvou sériích se představily oba celky Beer Stars. Zatímco áčko se štěstím přešlo Falcon Kročehlavy, béčko nestačilo na Buštěhrad.

Beer Stars A měli proti Falconu skutečně namále, stejně jako před rokem. Teď snad ještě víc. V prvním duelu klidně mohl ztratit vedení 3:2, ale soupeř nebyl sto využít snad čtyřminutovou přesilovku pět na tři a Havlůj jen trefil tyčku.

Falcon pak dostal další branky (další hokejista Antonín Melka zaznamenal hattrick) a v odvetě si vypil kalich hořkosti do dna.
Z 2:3 totiž na začátku třetí části otočil až na 6:3  a spěl k vyrovnání série. Ale Beer Stars zabrali i poté, co dostali gól na 4:7, dokázali vyrovnat (během sedmi minut padlo na obou stranách celkem 7 gólů!) a v 6. minutě prodloužení šťastnou ranou Neliby vyhráli.

V semifinále se popasují 
s Buštěhradem. Ten oproti minulým sezonám nemá v kádru žádného hokejistu, přesto Beer Stars B v pohodě přetlačil 4:1 
a 6:1. Poraženým scházely až příliš citelně zraněného opory Vrkota, Švejcar a nakonec i kapitán Cajthaml. Vlkům skvěle zahráli všichni hráči, vidět bylo trio Omraiů, duo Bombů 
i Olič. Prostě tým.

Čtvrtfinále play-off oblastní ligy:

Dynamo Rozdělov – Golem Slaný 9:4, 3:4 a 7:9. Konečný stav: 1:2.
Defekt Třebíz – Notor Kladno 4:2 a 6:3. Konečný stav: 2:0.
Beer Stars A – Falcon Kročehlavy 6:2 a 8:7 pp. Konečný stav: 2:0.
Vlci Buštěhrad – Beer Stars B 4:1 a 6:1. Konečný stav: 2:0.