Ačkoliv měla v tabulce skupiny B na Slaný náskok dvanácti bodů, tentokrát podlehla 1:10. Na jejím zničení se podíleli nejvíc právě hokejisté. Valský dal 4 góly a na 2 přihrál, Růžička měl bilanci přesně opačnou!

Bodové hody zažili i jiní borci. V nejsilnější skupině A už potřeboval zabrat Notor Kladno, jemuž hrozil pád na poslední příčku, z níž se nepostupuje do play-off.

Notoři si poradili. Falconu nasázeli šest gólů (6:2) a Vlky Buštěhrad přemohli po bitvě 4:2. A velebili hlavně dva chlapíky. V sobotu čtyřbrankového Martina Karase, v neděli pak Tomáše Grossmanna. Ten sice skóroval jen dvakrát, ale hlavně druhá trefa po Vlčím vyrovnání na 2:2 byla zlatá.

Narko si zase bude hýčkat Jana Opatu. I ten si podal buštěhradské Vlky, ale béčko. Za stavu 1:1 trefil čistý hattrick a tým nakonec v pohodě a vysoko vyhrál 9:2. Narko navíc na nájezdy přehrálo Unhošť B a dál žije svůj postupový sen, byť je ve skupině B pořád poslední.

To už neplatí ve skupině A pro Beer Stars A. V derby proti svému béčku vyhráli po boji 3:2, když poražení neuhlídali duo Poupě (2+1) – Janeček (1+2). Vítězové se dostali před Vlky Buštěhrad A.

Perličkou bylo, že za áčko nastoupil David Vrkota proti svému strýci Tomáši.

A ještě střelecký rekord víkendu: Lukáš Forrai z Vlků B se trefil do sítě nebohé Sparty Kladno (9:0) hned pětkrát!