Pro návštěvníky je připraven celodenní program zakončený vystoupením kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem. Akci moderují Miroslav Šimůnek a Eva Perkausová.

Na dámy se po příchodu na akci budou těšit profesionální vizážisté ze společnosti Dermacol, kteří dokáží vykouzlit perfektní make-up, inspirují se jarními trendy letošního roku a nalíčí zájemkyně speciální dlouhotrvající a neslíbatelnou rtěnkou, která vytvoří dokonalý vzhled rtů na 16 hodin.

Dámy se mohou těšit na produkty řady Body Love Program, které jsou určeny pro efektivní řešení nedokonalostí pokožky, jakými jsou strie a celulitida, a zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky. Celý den se konají odborné workshopy zaměřené na fashion & beauty i sport.

Pánové mají vstup zdarma

Nové trendy v módě, tipy na módní účesy a zaplétání vlasů. Cvičení s Hankou Kynychovou, protáhnutí těla a cvičení jógy s časopisem Kondice. osvojení si twerk nebo pole dance a setkání s mnoha tvářemi FTV Prima. To vše ocení dámy. Pro děti je pak připraven program v podobě Primáčkovy dětské zóny i dobrodružné stezky po stopách Primáčkovy party. Pánové mají vstup zdarma.

Narozeninový dort připraví Karolína Kamberská, která bude mít na akci zároveň také autogramiádu poslední kuchařky Jídlo jako vášeň. Představeny budou luxusní food produkty formou ochutnávky. Zrelaxovat tělo bude možné nejen různými masážemi, ale také v Glanc chill out zóně. Kreativitě se meze nekladou - o tom se přítomní přesvědčí při tvoření s dětmi a časopisem Kreativ.

První máj. Ilustrační foto.
Zamilujte se v okouzlující Grébovce