Nedostal léky, které chtěl, a tak rozbil výlohu lékárny
Kladno – Městská policie Kladno musela řešit případ výtržníka v kladenské nemocnici. Recepční oznámil, že jeden z pacientů poškodil kamenem výlohu lékárny. Po příjezdu strážníků na místo bylo zjištěno, že se jedná o třiapadesátiletého muže z Kladna. Důvodem jeho řádění bylo to, že mu lékař odmítl aplikovat lék, na kterém je podle svých slov závislý. Škoda byla předběžně pracovníky nemocnice vyčíslena na pět až sedm tisíc korun. Na místo byla přivolána Policie České republiky a pachatele si převzala k dalšímu šetření.

Zloděj vykradl auto, poté chtěl vybrat ještě účet 
Kladno – Policisté přijali oznámení od dvaatřicetiletého muže. Z neděle na pondělí se neznámý pachatel vloupal do jeho Renaultu Trafic. Automobil byl zaparkován v kladenské Mládežnické ulici. Zloděj nejprve rozbil boční okénko u spolujezdce a následně z vozidla odcizil peněženku s hotovostí, doklady a platební kartou. 

Ilustrační foto
Bezohledný řidič ohrožoval lidi, policie proto žádá o spolupráci
Stehelčeves zasáhla velká voda 29. června 2017, situace byla podle některých vážnější než v roce 2002.
Pomůže nový digitální povodňový plán?


Z té se posléze pokusil vybrat deset tisíc korun, což se mu nepodařilo. Celková škoda na poškození a odcizení byla vyčíslena na jedenáct tisíc korun. Případ je prošetřován, pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Jela na kole opilá
Kladno – Pojíždějící hlídku strážníků upoutal ráno neosvětlený cyklista, který kličkoval po ulici. Strážníci ho zastavili na třídě Čs. armády a vyzvali k prokázání totožnosti. Jak se ukázalo, řidičem byla žena. Ta sdělila svou totožnost pouze ústně. Na místo proto byla přivolána hlídka Policie České republiky. Protože byl z šestapadesátileté Kladeňačky cítit alkohol, strážníci provedli i dechovou zkoušku. Nadýchaná hodnota byla 2,30 promile alkoholu v dechu. Ženě byla další jízda na kole zakázána a z místa musela odejít pěšky. Její jednání bude předáno ke správnímu orgánu k dořešení.