Krvavý konflikt dvou mužů nakonec musela řešit policie
Kladno – Hlídka strážníků byla přivolána čtyřiačtyřicetiletým muže do Ostravské ulice v Kladně. Muž strážníků oznámil, že došlo ke konfliktu mezi dvěma muži ze Stochova. Čtyřiatřicetiletý muž slovně a poté i fyzicky napadl třiačtyřicetiletého muže, kterého obvinil z krádeže batohu. Ten měl být uschován v Sítenském údolí pod mostem. Majitel v něm měl osobní věci a doklady. Přijet musel také lékař, protože napadený měl krvavé zranění na hlavě a stěžoval si na bolest. Na místo také přijeli poté policisté, kteří výtržníky převzali k dalšímu šetření.

Sporem čtveřice hokejistů se zabývali strážníci
Kladno – Rozepři čtyř mladíků z hokejových klubů ubytovaných na ubytovně YMCA museli řešit kladenští strážníci. Na dveře jednoho z pokojů neustále někdo bouchal a vyhrožoval ubytovaným hostům. Strážníci na místě zjistili, že celý spor mladíků vznikl tím, že dva patnáctiletí hokejisté se posmívali kvůli příjmení protihráči z druhého klubu. Došlo i na urážky a výměnu názoru spojenou i s klubovou rivalitou. Strážníci mladíky uklidnili, ti se rozešli do pokojů. O konfliktu vyrozuměli správce zařízení, který informoval vedoucí a trenéry obou klubů.

Policisté dopadli v Kladně hledaného recidivistu
Kladno – Policisté zadrželi v kladenské ulici Ivana Olbrachta osmačtyřicetiletého muže, který je v celostátním pátrání. Policisté následně podezřelého recidivistu eskortovali k provedení prvotních úkonů a následně do policejní cely. Pachatel se v červnu dopustil dvou krádeží v kladenských obchodních domech, při kterých odcizil zboží v hodnotě několik tisíc korun. Těchto dvou skutků se dopustil, i přestože byl již v letošním roce za obdobnou majetkovou trestnou činnost odsouzen, nyní mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Slánskou Londu opět rozkopali už potřetí. Snímky z loňské reklamace, kdy se také v létě kopalo před spořitelnou.
Londu ve Slaném opět rozkopali, už potřetí
Povodeň před patnácti lety připravila tisíce lidí nejen o domov, ale i o práci. Podnikatelé i obchodníci museli nejprve několik týdnů své obchody i restaurace vyklízet, než je mohli znovu otevřít.
Do protipovodňových opatření míří miliony

Zloděj z obchodu s drogerií ukradl zboží za šest tisíc
Kladno – Kladenští policisté aktuálně pátrají po muži, který je podezřelý z trestného činu krádeže v jedné prodejně obchodního domu v Kladně v ulici Petra Bezruče. Počínání muže zpětně zjistila ostraha na kamerových záznamech. Zloděj si v igelitové tašce bez zaplacení odnesl tři parfémy v hodnotě přesahující tři tisíce a elektrický zubní kartáček za dva tisíce čtyři sta korun. „Muži, který je podezřelý z trestného činu krádeže, za tento skutek hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši dvou let, informovala policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Byt našel vybílený
Kladno – Kladenští policisté přijali oznámení, že neznámý pachatel v Kladně v ulici Čs. armády odcizil od března do srpna téměř veškeré vybavení bytu, který pronajímá třicetiletý muž z Kutné Hory. Z nemovitosti zmizela televize, lednička, žehlička, elektrický vařič a další věci. Dále byly bytové jednotce byly poškozeny omítky, zničeny rolety a poničen zabudovaný nábytek. Případ je prošetřován jako přečin krádeže a přečin poškození cizí věci a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Prověřována je v této věci čtyřiadvacetiletá žena, která byla ve výše uvedenou dobu v podnájmu v této bytové jednotce.