Kladenští městští policisté přijali oznámení o napadení od zaměstnankyně nádraží 
v úterý po 20. hodině. Hlídka trojici zadržela před zdejší restaurací na peróně. „Snažili se hlídku přesvědčit, že se vlastně nic nestalo. Zraněného muže našli strážníci ležet u kontejnerů na složišti. Měl krvácivá zranění 
v obličeji. Při ošetření zdravotní sestra zjistila, že napadený má ještě bodné zranění 
v levém stehně," popsala Kladenskému deníku případ mluvčí městské policie Markéta Fröhlichová.

„Měl více bodných ran na dolní končetině a po ošetření byl převezen do kladenské nemocnice," vyjádřila se mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Trojice výtečníků postupně skončila v poutech. Nejprve začal jeden ze zadržených do strážníků strkat, a proto byl spoután.

„To se nelíbilo druhému muži. I ten začal hlídce sprostě nadávat a napadl dalšího strážníka. Také proti němu hlídka použila donucovací prostředky a přiložila pouta," dodala Fröhlichová.

Mezitím na nádraží přijela další hlídka. Na tu zaútočil poslední z trojice. Strážníci ho zpacifikovali a taktéž spoutali. „Strážníci zadržené prohledali a v kapse čtyřiačtyřicetiletého muže z Unhoště našli zavírací nůž. Ten byl spolu dvěma útočícími bratry, ve věku osmapadesát a šestapadesát let z Kladna, předán policistům," uzavřela Markéta Fröhlichová.

Jak uvedla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová ve středu odpoledne se trojice ještě nacházela v cele. „Případ prošetřujeme jako podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví," řekla Jana Šteinerová.

Městská policie řeší vzájemné konflikty na vlakovém nádraží mezi bezdomovci téměř každý den. „Na nádraží jezdí hlídky několikrát denně bezdomovce vykazovat z vestibulu. Vzájemně se napadají a řeší mezi sebou různé spory den co den. Jsou to stále ti stejní," uzavřela mluvčí Markéta Fröhlichová.