Žena byla vyzvána k prokázání totožnosti. Žádné doklady ovšem nepředložila a i přes výzvu strážníků, aby zanechala svého jednání, se znovu snažila dostat dovnitř. Proto jí byla nasazena pouta a byla převezena na oddělení policie ke zjištění totožnosti. „Zde bylo zjištěno, že se jedná o čtyřiačtyřicetiletou obyvatelku Kolína. Byla řešena za neuposlechnutí výzvy úřední osoby, ale s přestupkem nesouhlasila, proto její jednání bylo předáno ke správnímu řízení,“ informoval mluvčí Městské policie Kladno Milan Krupka. 


Avšak to byl jen začátek řádění této ženy. O několik hodin později totiž volal jeden z obyvatelů Lacinovy ulice, že jim nějaká žena neustále zvoní na domovní zvonky, čímž vzbudila skoro celý dům. Jednalo je opět o čtyřiačtyřicetiletou ženu z Kolína. „Protože svým jednáním rušila noční klid, bylo její chování opět předáno ke správnímu řízení,“ uvedl Milan Krupka. Do třetice volal muž, který městské policii oznámil, že za dětským hřištěm ve Vodárenské ulici došlo ke rvačce trojice žen. Strážníci zjistili, že je to jim již známá firma.

„Kolíňačka slovně napadla dvě ženy, které se snažily od ní odejít. To zmíněnou a alkoholem posilněnou ženu rozčílilo a fyzicky napadla jednu z nich. To už byla ta poslední pomyslná kapka a žena kvůli opakujícímu se rušení nočního klidu a narušování veřejného pořádku skončila v rukou policistů,“ dodal Milan Krupka. 

Slavnostní otevření hokejového sportovního centra ve Slaném za účasti Jaromíra Jágra (vpravo) i Jana Skopečka, radního pro oblast vzdělávání a sportu.
Jágr trénoval s dětmi, smlouvu zatím nepodepsal. "Je kupa možností," řekl
Neznámému majiteli, který svázal psa a přivázal ho patrně ke stromu, hrozí nyní až dva roky za mřížemi.
Zubožený svázaný pes se doplazil k ženě na zahradu, ta mu zachránila život