Slavnostního zahájení se zúčastnil také zástupce Statutárního města Kladna, které celý projekt fungující od roku 2003 zaštítilo a finančně jej podpořilo, náměstek kladenského primátora Vladimír Moucha. „Když se tak podívám do lavic, tak vidím tváře, které dychtí po vědění. Jsem rád, že lidé navštěvují univerzitu v tak hojném počtu, protože jen vysedávat doma není nikdy moc dobré. Přeji všem studentům hodně zdaru v následujících dvou letech studia,“ řekl při svém proslovu Vladimír Moucha.

Kladenská dvojice vybojovala druhé místo s 99 body ze 100 možných a titul Nejlepší stopař Mistrovství.
Televize ukradené z kamionu vyčmuchal policejní pes ve křoví


Posluchačům, kteří se i ve svém seniorském věku rozhodli vrátit do role studenta a prožívat tak aktivně tuto životní etapu, popřála mnoho štěstí a radosti ze studia také ředitelka Střediska komplexní sociální péče Kladno Libuše Homolková.

Jaromír Jágr byl po prvním ostrém tréninku s Kladnem v dobré náladě, tady hovoří s tiskovým mluvčím Rytířů Vítem Heralem.
Jágr? Může přijít hodinu před začátkem a místo mu najdeme," říká Patera


Celkem 175 posluchačů bude nově navštěvovat univerzitu, která letos nabídla pět oborů – Pražské šlápoty, Zdravotní nauky, České a světové malířství, Kladenská zastavení a Vybraná díla klasické hudby.