Čtenáři bylo přihlášeno celkem třináct pejsků z Kladenska a Slánska. Kromě Barnabáše, to byli Bak, Bejbi, Bessy, Brok, César, Conie, Čiko, Filip, Iris, Naomy, Nelinka a Toby. A i na čtenářích bylo, který z nich získal největší podporu. Hlasy bylo možné zasílat prostřednictvím webových stránek www.kladensky.denik.cz nebo zmíněných kupónu zveřejňovaných každý den v tištěném vydání Kladenského deníku.
Konečné výsledky vznikly podle stanovených pravidel součtem pořadí získaného na kuponech a z pořadí vzešlého na webu. Bez vzájemné podpory klesala i šance na prvenství. Vítězem je pejsek, který má tento součet nejnižší. V případě shodného součtu určilo lepší pořadí vyšší počet doručených tištěných kuponů.

Pro první tři pejsky máme připraveny zajímavé ceny od našich partnerů. Majitelka vítěze si v redakci Kladenského deníku mohou po předchozí telefonické domluvě (602 148 496) převzít jako hlavní cenu obojek, vodítko, sedmikilogramový pytel s krmením Acana, kloubní výživu Geloren dog a medaili. To platí i pro majitele druhého pejska v pořadí, který získá tříkilogramový pytel krmení Acana, kloubní výživu Geloren dog a medaili, stejně jako pro páníčka pejska na třetím místě. Ten dostane balíček plný pamlsků, kloubní výživu Geloren dog a také medaili.

Vítězný Barnabáš postoupil do krajského kola, kde na tři nejúspěšnější čekají další hodnotnější ceny. Navíc regionální středočeský vítěz obdrží krásný pohár. Krajské kolo začne v dubnu. O bližším termínu vás budeme včas informovat.

Výsledky hlasování:

Konečné pořadí určil součet dílčích pořadí získaných v internetové části soutěže a prostřednictvím hlasování na webových stránkách Kladenského deníku. Za jménem pejska je v prvním sloupci uvedeno pořadí na kuponech, ve druhém na internetu a ve třetím součet.

1. Barnabáš 1+3=4
2. César 3+2=5
3. Bessy 7+1=8
4. Toby 2+7=9
5. Filip 4+5=9
6. Bak 5+4=9
7. Conie 7+6=13
8. Brok 7+8=15
9. Bejbi 7+9=16
10. Iris 7+10=17
11. Nelinka 6+12=18
12. Čiko 7+11=18
13. Naomy 7+13=20