Jelikož za dvacet roků uteklo hodně vody, budova už si průběžně žádá nemalé opravy a investice, i stromy na zahradě za ty roky poněkud vyrostly a zesílily, stejně jako první děti, které školními vrátky kdy prošly, je ten správný důvod k oslavám.

„Pod záštitou města Slaného jsme minulý týden uspořádali velkou zahradní slavnost. Počasí se naštěstí umoudřilo, ale sluníčko nás nepohladilo. Přesto byla účast hojná.

Přivítali jsme mezi námi starostu Pavla Záloma, radního Tomáše Drholce, absolventy a bývalé zaměstnance naší školy a všechny rodiče, děti a přátele školy," řekla ředitelka MŠ v ulici Cyrila Boudy ve Slaném Dagmar Kroutilová.

A připraven byl vskutku bohatý program, jak dokládají fotografie. „Návštěvníci i hosté mohli uvnitř budovy zhlédnout nainstalované výstavky prací a fotografií jednotlivých tříd, kroniku a fotografie školy za celých dvacet let její působnosti, zakoupit si mohli lístky na tombolu a užít si promítání fotografií a videí ze života a akcí školy.

Připravený program děti velmi zaujal. Bylo to krásně strávené odpoledne. Děkuji proto všem zaměstnancům za pečlivou a náročnou přípravu akce. Děkuji dále i sponzorům a všem, kteří se na akci podíleli a kteří se jí zúčastnili," uzavřela ředitelka Kroutilová