Radka Třísková: Celozrnná palačinka

Ingredience na těsto: 2 dcl mléka, 1 vejce, ovesné vločky, celozrnná mouka, sůl.

Ingredience na těsto: 4 lžíce tvarohu, jahody, lžička medu.

Postup: Kvedlačkou rozkvedláme mléko, vejce, sůl a přimícháváme vločky a mouku asi tak půl na půl. Poté nalijeme na plech na pečicí papír a pečeme na 160 °C asi 10 minut. Z těsta krájíme pruhy, které naplníme tvarohem s kousky jahod a lžičkou medu. Palačinku přehneme, ozdobíme tvarohem a jahodou a podáváme.

Z výcviku hasičů lezců na továrním komíně v Kladně.
Hasiči trénovali na komíně, pozadu nezůstala ani jejich mluvčí Tereza

ek|4784615#Inspirujte i vy ostatní čtenáře, pošlete na nám na e-mailovou adresu: olga.sevcikova@denik.cz váš oblíbený recept i s vaší autorskou fotografií hotového jídla nebo upečených sladkostí. Nezapomeňte připojit vaše jméno, příjmení a bydliště.

Recepty s fotografiemi pak zveřejníme na webových stránkách vašeho Deníku. Zapojujeme se i my, redaktoři, a ukážeme vám na webových stránkách vašeho Deníku naše oblíbené recepty.

František Kaberle v restauraci Kozlovna U Kabelky.
Život v restauracích se vrací do normálu, hospodští ale zatím vyhráno nemají