Turnaj se mohl pochlubit vysokou úrovní hry, což potvrdil i přítomný starosta Slaného Martin Hrabánek, který výjimečně nehrál, ze zdravotních důvodů, stejně jako starosta sokola Libor Dobner. Hlavním rozhodčím byl tradičně slánský rozhodčí Pepa Kubišta.

Turnaj se těšil i velkou účastí ze strany diváků, včetně nejmladšího fanouška Petra Třešňáka ml. (10 dní), který přišel povzbudit svého tatínka i za doprovodu maminky, také volejbalistky Slaného. S největší pravděpodobností tak bude také budoucím volejbalovým hráčem.

Dycky Most! Oblíbený osmidílný seriál se vrátil na obrazovku ČT.
KVÍZ: Dycky Most! je zpátky na obrazovce. Prověřte si své znalosti seriálu

Napínavé finále nakonec vyhrálo mužstvo ve složení Peška L., Ulanivskyi V., Tesař K., Benáčková T., Navrátil J., Ulanivskyi R. a Heřman M. Během celého turnaje se bylo možné občerstvit dobrým gulášem, klobásami, jednohubkami, domácím tatarákem, donuty, koblížky a pivem.

V Sokolovně ve Slaném se turnaje konají tradičně každým rokem, a to jak na venkovních kurtech, tak i v hale. Dne 10.12.2022 zde proběhl Vánoční turnaj, který měl také velkou účast a velmi vyrovnaná mužstva. Atmosféra byla skvělá a emoce byly na vrcholu. Týmy bojovaly se vší vervou a odhodláním, což na hřišti bylo vidět a hrálo se tak o každý balon.

Další turnaj se uskuteční na začátku září a již nyní se mohou zájemci o účast přihlašovat. Všem hráčům a diváků, kterých bylo více než obvykle děkujeme za účast a těšíme se na další ročník, kde se opět uvidíme na hřišti nebo v hledišti.

Autor: Marek Kratochvíl

Soutěž klempířů ve Stochově 2023.
Klempíři počtyřiadvacáté soutěžili ve Stochově. Vítězové byli z Rakouska a Plzně
Výstava s názvem Ašští modeláři je k vidění v ašském muzeu.
Obrazem: Loď v lahvi jako v Pirátech z Karibiku! Obdivujte propracované modely