Zasloužený zájem sklízela pracoviště odborného výcviku. Naši kuchaři předvedli svá pracoviště, kde nabízeli budoucím spolužákům i jejich rodičům mezi podáváním odborných informací i výbornou kávu a zákusky. Naše kadeřnice a kosmetičky rovněž ukázaly novým zájemcům svá moderně vybavená pracoviště a informovaly je o poznatcích a zážitcích, které získaly na odborné stáži v Itálii. Velmi zaujala i nová klempířská hala, na kterou jsme velmi hrdí.

Pyramida z fotbalových míčů. Ilustrační foto.
Vzpomeňme na legendu Hnidous! Před 50 lety zemřel fotbalista František Vohradský

Nemalý zájem budilo rovněž studium hotelnictví a cestovního ruchu. O zážitky ze své tříměsíční stáže na slunné Sardinii, absolvované v rámci programu Erasmus+, se podělili i naši letošní maturanti. Studentky třetího ročníku tohoto oboru návštěvníky informovaly i o stáži v německém městě Hameln. Ve třídě věnované studijnímu oboru logistik zasvětil pan učitel zájemce do průběhu studia a možnostech profesního uplatnění.

Někteří z našich návštěvníků jsou již rozhodnutí a uvidíme je opět, tentokráte již ve školních lavicích u nás ve Stochově. A vás ostatní zveme na naše příští dny otevřených dveří 24. listopadu 2021 a 13. ledna 2022. Těšíme se na vás!

Autor: Střední škola služeb a řemesel Stochov

Taneční v obci Vrdy u Kutné Hory. Manželé Holanovi vedli taneční od roku 1968 do roku 1993.
RETRO: Taneční nabízí eleganci a zábavu. Zavzpomínejte s námi