Hostouňští trenéři vsadili na změnu v bráně a zkušeného Tetoura vyměnil Mařík, což se nabízelo, protože v Plzni vyrůstal a chtěl se vytáhnout.

Bohužel hosté už skoro tradičně v ČFL nezvládající začátky a Hezoučky je po hezké přihrávce za obranu trestal už ve 12. minutě. Tenhle gól byl nakonec vítězný, protože solidně hrající Hostouň svoje dobré šance nevyužila. Největší měl Petra Trapp, stoper, jenž v kariéře strávil v Plzni hodně času. Jeho rána mířila těsně nad. A posila Jan Pavlík, který prošel Vlašimí, Spartou B i Jihlavou a Žižkovem mířila hlavou do brankáře.

Čtvrt hodiny před koncem hosté faulovali ve vápně a Selnar z penalty nezaváhal. 

I tak nebyl předseda Jiří Hondl otrávený, tým ho hrou potěšil. "Začátek měla lepší Plzeň, ale postupně jsme převzali iniciativu a ve druhé půli už jsme byli jasně lepší. Bohužel jsme nedali šance, ale jsme na dobré cestě," myslí si první muž hostouňského fotbalu. 

Sokol nyní čekají dva duely doma. Ve středu v dohrávce hostí Příbram B a v neděli Povltavskou FA. 

Viktorie Plzeň B – Hostouň 2:0 (1:0). Branky: 12. Hezoučký, 77. Selnar z PK. Rozhodčí: Severýn – Černý, Radina. ŽK: Pešek - Kulhavý, Hovorka, Konejl.

Hostouň: Mařík – Pavlík, Brejcha, Kulhavý (74. Lohoyda), Zahranychnyy, Konejl, Trapp, Hovorka, Vegricht (60. Čakurda), Kabele, Dostál.

TJ SK Hřebeč - FC Sellier & Bellot Vlašim "B" 2:1 (0:0), KP, 26. 9. 2020
FOTO: V kraji boduje jenom Hřebeč, Tuchlovice další obrat nezvládly
Fotbalová příprava: Kladno (v bílém) nečekaně vyhrálo na hřišti SK Slaný vysoko 7:1. Mladíci Šnobl a Danda
Kladno v derby béček přetlačilo Hostouň hattrickem Šnobla