Pražané mohli vést nad Hostouní poměrně záhy, ale penaltu jim skvěle čapl mladý brankář Pančev. Hosté pak měli před pauzou i jednu velkou šanci, ale Miker svoje hostouňské prokletí neprolomil a trefil břevno. Po obrátce však Pančev vyrazil prudkou ránu jen před sebe a dobíhající Čácha poslal domácí do vedení, které po rychlém brejku a přihrávce do strany využil pěkně Douděra.

„Soupeř zaslouženě vyhrál. Od první minuty, i přes jejich velké absence v základní sestavě, hráli lépe, což mně nemile překvapilo. Myslel jsem si, že po dvou výhrách budeme správně nastaveni prodloužit naši sérii výher. Ale neplnili jsme žádné taktické pokyny, dělali si na hřišti, co chtěli, a to vždy pro nás znamená prakticky nulovou šanci na dobrý výsledek. Gratulace k zasloužené výhře Admiře a děkuji divákům za fajn fotbalovou atmosféru,“ hodnotil na klubových stránkách Sokola trenér Dominik Rodinger.

Admira Praha – Sokol Hostouň 2:0 (0:0). Branky: 47. Čácha, 66. Douděra. Rozhodčí: Nehasil – Jati, Talpáš.

Hostouň: Pančev – Hovorka (73. Kubáň), Kosík, Hucek, Charvát - Kabele (71. Neruda), Miker, Pavlík (64. Gajdošík), Vlasák, Zahranyčnyj - Hájek (46. Dočekal).

Velvary dopadly v Pardubicích ještě hůř. Domácí posílili béčko třeba Davidem Hufem a ten svou kvalitu ukázal první brankou a později i další asistencí. Na Slovanu je vidět, že mu chybí zranění hráči, další jsou zase sice už zdrávi, ale ještě ne ve formě. K tomu se přidala série velmi těžkých utkání včetně slavného poháru se Slavií, takže úpadek formy nedávného lídra skupiny B je pochopitelný. Z posledních sedmi zápasů vytěžil jen tři remízy, nic víc…

Přesto by už Velvary potřebovaly zabrat, aby neměly na chvostu tabulky nebezpečný malér. Jenže v sobotu hostí lídra tabulky – Přepeře.

FK Pardubice – Slovan Velvary 5:0 (2:0). Branky: 23. Huf, 41. Lee, 69. Řehák, 73. Lupač, 90. Dufek. Rozhodčí: Lerch – Trska, Toman.

Velvary: Měsíček – Šimkovský, Drozda, Valenta (60. Ptáček), Chábera - Havránek (84. Rubeš), Duong (78. Kulhavý), Tenkl, Grjaznovs - Vopat, Kafka.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...
AFK Tuchlovice slaví výhru nad Nespeky.
Pohoda ve Hřebči, zato v Tuchlovicích se to na konci pořádně strkalo