Na domácích se po skvělé první půli začala po obrátce projevovat únava po středeční MOL Cupu s prvoligovými Bohemians 1905. V 58.min. se autor prvního gólu z 2.min Moravec (PK nařízený po faulu Čítka na Cháberu) držel za hlavu, protože takřka z brankové čáry nedokázal protlačit míč za záda teplického brankáře. Trest pak přišel v samotném závěru v 87. min., když se Švejda trefil z hranice šestnáctky a ke zklamání domácích fanoušků vyrovnal na 1:1.

„Do poločasu jsme předváděli výkon, který nepostrádal fotbalovou kvalitu a naprosto po zásluze jsme šli hned v jeho úvodu do vedení. Škoda, že jsme nezužitkovali celou řadu dalších brankových příležitostí. Z vlastní hráčské zkušenosti vím, že čím víc člověk chce, o to míň se mu daří," litoval domácí asistent kouče Marek Mucha, podle něhož ve druhé půli už bylo vidět, že chyběli nejen zranění borci, ale že se na kondici ostatních projevila únava po pohárovém zápase. "Tím spíš bereme oba dva body po bezchybně zvládnutém penaltovém rozstřelu!“ dodal Mucha.

„V první půlce to byl náš nejhorší výkon za poslední týdny a mohli jsme být rádi za to, že jsme v ní inkasovali pouze jednou. V té druhé jsme se sice herně zvedli, vyrovnali hru, ale v zakončení jsme selhali, stejně tak jako Velvarští. Objektivně musím přiznat, že si nakonec ty dva body domácí zasloužili,“ hodnotil hostující trenér Jaroslav Kolínek.

Slovan Velvary – FK Teplice B 1:1 (1:0), 5:3 PK. Branky: 2. Moravec z PK – 87. Švejda, rozhodčí Opočenský, žk 1:4, 230 diváků

Velvary: Měsíček – Valenta (52. Schneider), Drozda, Bobby, Chábera – Vopat, Duong, Havránek, Stárek – Kafka (84. Furmánek), Moravec (65. Šollar).

Mojmír STRACHOTA

Velvary - Teplice B 2:1 PK, domácí Jaroslav KafkaZdroj: David Vedral

Útočí Jaroslav Kafka. 


Načítám tabulku ...
V souboji Jiří Štajner a Marek Tóth / SK Kladno - FK Arsenal Česká Lípa 2:3 (1:0) Pen: 3:4, Divize B, 19. 9. 2020
Vedení 2:0 Kladnu nestačilo, Štajner a spol. byli lepší