Byl to otevřený zápas, o jehož výsledku rozhodla lepší kondice hostů při proměňování šancí. „Měli jsme jen tři, ale na rozdíl od zápasu s Libercem, kde jsme nehráli podle našich představ, jsme dvě proměnili,“ komentoval předseda Slovanu David Vedral.

V první půli ještě Šollar zblízka nedal, v té době měly přitom tlak Teplice. Hned po obrátce však posila z Brozan stála opět na správném místě a po rohu zblízka uklidila míč k tyči – 0:1.

Následně měli velké šance i domácí, herně je už ale hosté přehrávali a Bulíř nádherně zvýšil, když utekl po křídle a bombou o břevno napálil míč do sítě.

Zbytek zápasu byl hektický. Vše odstartoval domácí Radosta, který se po autu dostal k míči a nedal Měsíčkovi v bráně Velvar šanci – 1:2. Teplické to nastartovalo, ale kapitána Hasila příliš. Nesmyslně brutálním zákrokem dojel Šollara, jehož vyřadil ze hry a sudí Mudra ho okamžitě vyloučil.

Jenže po deseti minutách fauloval žlutě Kafka, sudí situaci vyhodnotil špatně a žlutou dal Polákovi, který už jednu měl. A tak musel také do sprch.

Přesto už Velvary body uhájily, jenže kromě prvních tří bodů v soutěži počítaly i ztráty. „Bohužel máme zraněného Šollara, už v první půli kvůli zranění střídal také Krištof a Polák bude stát kvůli červené, kterou vůbec dostat neměl,“ mrzelo Vedrala, ale jinak byl za výhru rád. „Počítali jsme na úvod se dvěma výhrami, ale i tuhle bereme, potřebovali jsme ji také kvůli sebevědomí,“ dodal šéf klubu, který nyní čeká třetí severočeský celek – Jablonec B.

Teplice B – Velvary 1:2 (0:0). Branky: 69. Radosta – 46. Šollar, 65. Bulíř. Rozhodčí: Mudra. ČK: 73. Hasil – 83. Polák.

Velvary: Měsíček – Šimkovský, Šustr, Rubeš, Chábera – Bulíř (87. Nosek), Polák, Krištof (14. Tenkl), Dvořák (60. Kafka), Vopat (67. Valenta) – Šollar (75. Müller).

Slaný - Brozany 4:0, domácí brankář Michal Sedlák v dobré náladě, branku nepustil.
Slaný doma na výhru nenavázalo, chyběly mu góly
Fotbalisté Neratovic (v modrém) porazili ve druhém kole Fortuna divize B SK Kladno 2:1.
Kladno probudilo snížení, na body ale ani podruhé nedosáhlo