Že v Přepeřích na Boleslavsku řidič Roman projel autobusem i uličkou, kde bylo napsáno, že se v zimě neudržuje, to považuje David Vedral za malý zázrak.

Bohužel, tímhle hodnocením jeho dobrá nálada končila, protože fotbalově Velvary na rozjetého soka nestačily. Až příliš je pořád znát absence několika důležitých hráčů Rubeše, Pihrta, Tenkla a Ptáčka, což jsou všechno borci základního kádru. Velvary sice aspoň udělaly v týdnu mladíka Peričeviče z Bohemky, ale ten teď nějakou dobu nehrál a trenér Janeček ho v Přepeřích vystřídal v poločase.

To už jeho tým prohrával a byl rád, že jen o gól. Domácí se rvali o výhru více a zaslouženě ji uhráli. Pojistku sice vstřelili až šest minut před koncem zkušeným ex-ligistou Hradce Martanem, ale ubránili se při následné velešanci Moravce. Ten střelu z malého vápna namířil nad. „Mrzí mě, že takové šance nedáme. Stejně tak mě mrzí, že Měsíček u druhého gólu skvěle vyrazí střelu a my nejsme schopní míč odkopnout. Nicméně musíme uznat, že dnes si výhrou zasloužili domácí, my se jim nevyrovnali v touze zápas vyhrát,“ uznal David Vedral.

Přepeře – Velvary 2:0 (1:0). Branky: 30. Zaradny, 84. Martan. Rozhodčí: Benedikt – Vychodil, Vrchota.

Velvary: Měsíček – Chábera, Bobby, Drozda, Valenta (81. Furmánek) – Peričevič (46. Schneider), Havránek, Vopat, Duong - Kafka (56. Stárek), Moravec.


Načítám tabulku ...
SK Kladno A tým mužů 2020/21
Vodní bitva v Dobříši pro Kladno. Pálili Tóth s Čížkem