Kladenští už ale vědí, že hlavně s odchovanci půjdou do přípravných zápasů. Ty sehrají proti nejlepším mužstvům ze sousedních okresů - Rakovnicka a Berounska.

Už tuto sobotu 13. července jedou na hřiště Tatranu Rakovník (10:00), který se zázračně zachránil v divizi. V dalším týdnu (středa 17.7.) pojedou do Rakovníka znovu, ale už je bude čekat větší kvalita - nováček ČFL SK Rakovník (18:30).

Následně 20. července přivítají nejspíše v Srbech (možná v Kladně) už stálého účastníka ČFL Králův Dvůr, kde dělá asistenta trenéra jeho bývalý borec Jaromír Šilhan. Ve středu 24. července se pak na hřišti SK Kladno představí také divizní Český lev-Union Beroun (18:30).

Předkolo MOL Cupu odehraje SK Kladno jako generálku před startem divize v sobotu 3. srpna, kdy hostí západočeský Ostrov (10:15). pokud postoupí, čekají ho Štěchovice s ex-kladenským trenérem Zbyňkem Bustou.

První kolo divize sehraje Kladno 10. srpna doma proti Březové, mimochodem se stejným sokem nedávno soutěž končilo.

Závěrečné soustředění reprezentace ČR do 19 let před odletem na ME v Arménii. Trio legend u české devatenáctky: zleva trenér Jan Suchopárek, jeho asistent Michal Horňák a patron týmu Jan Koller
Mladí Češi se jedou poprat s elitní Evropou. Trénovali na Braškově
Atletický mítink IAAF World Challenge Zlatá tretra v Ostravě 20. června 2019. Na snímku Pavel Maslák z (CZE).
Zpráva jako hrom! „Kladno hází“ oznámilo, že poběží i Pavel Maslák!