Brod nezačal sezonu dobře, před zápasem byl až osmý, zatímco Kladno třetí. Jenže Na Kutilce se nehraje žádnému soupeři dobře a potvrdilo se to.

Góly padaly až po poločase, do něhož měli Kladenští sice povedený nástup, ale šanci po trestném kopu neproměnili. Domácí byli ve svých zakončeních mnohem nebezpečnější a v rozmezí 70. a 75. minuty dali dvě branky. Nejdříve po chybném autu pálil pěkným obstřelem Moravec a pak si dal vlastní gól Kolářský, který ale jen nastavil nohu do tutovky domácích. Dosud nejlepší divizní defenziva mohla dostat i třetí gól, ale domácí poslali hlavičku z jasné šance vedle branky hájené mladým Cimrmanem.

A tak přišel trest, když se hostům vyplatila střídání a risk s hrou na tři obránce. Nejdříve snížil v 86. minutě Šnobl po hezké uličce Dostála a minutu před koncem nastavení centroval do vápna Balšánek, míč spadl k nohám Javorkovi a bývalý hráč Brodu v pádu překonal Fülöpa podruhé.

Kladenský tým i kotel fanoušků byly v euforii, na třetí branku však bylo už pozdě.

„Zaplaťpánbůh za bod, ale výkon moc dobrý nebyl, chtěli jsme tři body. Soupeř potrestal naše chyby, naštěstí se pak ukázala síla našeho mužstva a vydřelo aspoň remízu. Ale opakuji, chtěli jsme tady získat víc,“ hodnotil asistent trenéra Kladna Tomáš Procházka.

Český Brod – SK Kladno 2:2 (0:0). Branky: 68. Moravec, 73. vlastní Kolářský – 86. Šnobl, 90+1. Javorek. Rozhodčí: Chládek. Diváků: 100.

Kladno: Cimrman – Borák, Kolářský (67. Šnobl), Pechr, Růžička (67. Ježdík) – Pihrt (67. Dostál), Balšánek, Holub, Šíma – Procházka (67. Kafka) – Javorek.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...