V 6. min. se dostal do šance domácí Novotný, ale selhal v zakončení, když z velmi dobré pozice mířil vedle. V 15.min. lovil Sedlák sice míč ze sítě, jenže gól uznán nebyl pro ofsajdové postavení střelce Berouna. Poté skvěle zapracoval v hloubi pole Trnka a jeho centr však Nádeníček přesně trefit nedokázal. Následně si připsal zákrok Sedlák a o dvě minuty později na druhé straně Nádeníček branku Unionu tvrdou střelou přestřelil. Před poločasem zmíněný Furmánek pálil opět mimo a ve 42.min. hosté po parádním centru z pravé strany hlavičkovali těsně nad Sedlákovu bránu.

SK Kladno - FK Králův Dvůr 2:0, přátelské přípravné utkání 24.7. 2021
FOTO: Binder má první výhru, Kladno nečekaně zaskočilo Cábelíky

Po změně stran si brankář hostů poradil se střelou Novotného, ale minutu nato centroval zleva Trnka a Nádeníček doslova prostřelil berounského brankáře, který ač míč tečoval, gólu zabránit nemohl. Do další šance se pak dostal Furmánek, jenže pálil nad. Sedlák pak vyrazil na roh přesnou bombu jednoho z berounských hráčů. V 77.min. zabojoval vpravo od brány soupeře Novotný, přesným centrem našel Nádeníčka, ale ten se z první netrefil. V 82.min. slibnou akci Berouna zhatil na poslední chvíli vracející se Hansl. Pět minut před koncem vyrobili obránci hostů velkou chybu, míč se dostal k Nádeníčkovi a ten umístěnou střelou k tyči trestal. Na výsledku 2:0 se nic nezměnilo po výborném zásahu Sedláka v 89.min. a následný trestňák Berouna šel těsně nad bránu.

"Utkání sledovalo v horkém sobotním dopoledni 70 diváků, pohříchu více jich bylo asi z Berouna. Náš čtvrtý přípravný zápas jsme dotáhli do vítězného konce, byť nám chyběli Vimr, Beneš, Mareš. M. a dlouhodobě také Zelenka s Volkem. V sestavě se po boku Nádeníčka objevil Furmánek, o jehož možném angažmá se ještě bude jednat. Dnes to byla naše poslední příprava a za týden, v sobotu od 10:15 hrajeme první divizní mistrák na hřišti Tatranu Rakovník," konstatoval vedoucí týmu Slaného Milan Šúr.

Slaný – Český Lev – Union Beroun 2:0 (0:0). Branky: 54. a 85. Nádeníček.

Slaný: Sedlák – Volgner, Jaráb (64. Galbavý), Bíba, Vašák – Maroušek (74. Danda L.), Trnka, Hansl, Novotný – Nádeníček, Furmánek.

Působení v Hostouni, které načal v roce 2018 utkáním na Motorletu, pro Kamila Kulhavého (vpravo) nejspíš definitivně skončilo.
Kulhavý v Hostouni (ne)dobrovolně skončil, měl trénovat u konkurence