Slánští přitom měli v zápase první velkou šanci. Zelenka dal přesný pas na Marouška, ten se dostal za obranu a šel sám na hostujícího brankáře. Jenže minul branku… Ve 13. min. tak šli do vedení hosté, neboť prudký míč tečoval špičkou kopačky Kolařík na přední tyči šikovně za záda gólmana Sedláka. Náznak šance přišel na slánské straně po půlhodině hry, ale Nádeníček v tísni mířil nepřesně. Ve 39. min. si Sedlák připsal dobrý zákrok, když bombu kapitána hostí Kolaříka dokázal vyrazit na roh.

Po přestávce to Mareš zkoušel po centru přes hlavu, ale jeho nůžkám chyběla přesnost. Hned nato se ale nemýlil na druhé straně Gebert a a zvýšil na 0:2. Navíc v 59.min. hosté vlevo před Sedlákem dobře zakombinovali a celou akci zakončil přesnou střelou Hruštinec.

"Po pravdě poslední půlhodina zápasu nepřinesla žádné vážnější šance, na hřiště se dostali náhradníci a tak ve vedru končíme jasnou porážkou. Poslední přípravný zápas nám herně, ani výsledkově nevyšel. Hostující brankář ve Slaném zažil nudu, neboť po celý zápas nemusel téměř nic řešit," komentoval suše vedoucí týmu Slaného Milan Šúr.

SK Slaný – Sokol Brozany 0:3 (0:1). Branky: 13. Kolařík, 57. Gebert, 59. Hruštinec.

Slaný: Sedlák – Vašák, Obrtlík, Jaráb, Zelenka O. – Šmidrkal, Mareš M. (65. Koula) – Maroušek (69. Volgner), Trnka, Vimr – Nádeníček (65. Danda L.). 

Fotbalisté SK Kladno (v bílém) hostili v přípravě Slovan Velvary. Hosté vyhráli 4:2. Štěpán Hanzlík mezi Velvaráky, vlevo kanonýr Jaroslav Kafka
FOTO: Kafka si zastřílel proti svému Kladnu, Velvary odvezly výhru 4:2