Kladno lituje výsledku o to víc, že se pro něj zápas na Karlovarsku vyvíjel dobře. V 58. minutě si Dominik Šíma při průniku po křídle nevšímal, že je jasně faulován, střet ustál a jeho přihrávku brankář T. Martinec tečoval pouze ke kopačkám Davida Čížka, který neměl problém dokopnout merunu do prázdné brány.

Kladnu ale vedení vydrželo jen dvanáct minut. Pak zaplatilo za pasivitu vyrovnávací trefou J. Martince a v 83. minutě rozhodl už zmíněný rychlík Vaněček, když mu hosté namazali nepovedenou hlavičkou a sám proti Tesařovi nadvakrát uspěl. V závěru sice hosté vyvinuli tlak, ale vyrovnat nestihli, když Martinec vyrazil i povedenou ránu Kaliny.

Trenér Jan Pejša byl z výkonu týmu hodně rozčarovaný. "Naprotosto zbytečná prohra. Hodinu kontrolujeme hru, dáme gól, ale pak se nepochopitelně zatáhneme, začneme máít strach o výsledek, odkopávat balony a zápas ztratíme. Ještě dostaneme naprosto hloupé góly," zoufal si kladenský trenér, jemuž citelně scházel stoper Hanzlík (musel na vítání občánků). 

Březová – Kladno 2:1 (0:0). Branky: 70. Martinec, 83. Vaněček - 58. Čížek. 

Kladno: Tesař – Borák, Suchý, Abrham, Kalina – Čížek, Pechr, Holub, Růžička, Šíma – V. Procházka (72. Pospíšil).

Sokol Hostouň - Meteor Praha 0:2, Divize B, 11. 11. 2018
Hostouň vyloupila Jinonice a je podzimním půlmistrem