Slánští se většinu zápasu bránili, na podzim hodně dobře hrající Aritma se známým Chorvatem Glasnovičem a později i ex-ligovým Štohanzlem kupila jednu šanci vedle druhé. První vytáhl skvěle chytající Sedlák už po minutě hry. Těžký zákrok měl rovněž proti ráně Pivrnce, kterou krotil nadvakrát. Slánští mohli jít do vedení před poločasem po hlavičce Křečka, jenže ta mířila vedle. Slánští se v prvním poločase dostali před domácího brankáře Starečka několikrát, ale vždy jim chyběl krůček nebo více důrazu.

Do druhé půle nastoupili domácí s dvojicí nových hráčů a Beneš i zmíněný Štohanzl, hru Aritmy oživili. Nejdřív však hrozili spíše Slaňáci, avšak Mare pálil nad a Nádeníček po centru Marouška hlavičkoval jen do náručí Starečka.

Pak už úřadovala hlavně Aritma. Před Sedlákem se objevil v jasné pozici Turák, ale nechal si míč vzít. V 78. minutě už udeřilo. Po autu domácích přišla přihrávka až k zadní tyči, kde střídajícímu Turbákovi pouze stačilo nastavit nohu a míč skončil v síti. I pak měli šance hlavně Pražané, ale Sedlák už vše pochytal. Jeho týmu to ovšem nepomohlo.

"Sice jsme mohli dosáhnout na bezbrankovou remízu, ale k tomu bychom potřebovali mít troch fotbalového štěstí, a to nám v poslední době nepřeje. Na výhru jsme pomýšlet nemohli, protože stejně jako doma proti Neratovicím jsme na brankáře soupeře vypustili jedinou přesnou střelu. Naproti tomu Sedlák opět musel řešit několik velkých šancí hráčů domácí Aritmy," uznal vedoucí týmu Slaného Milan Šúr.

Aritma Praha – Slaný 1:0 (0:0). Branka: 78. Turbák. Rozhodčí: Tryzna. Diváků: 100.

Slaný: Sedlák – Pospíšil (81. Macháček), Jaráb, Kubaška, Zelenka (67. Holly) – Mareš M. – Maroušek, Galbavý (65. Trnka), Křeček, Vimr (78. Kubík) – Nádeníček.

Karlovarská Slavia se loučila s domácím prostředím ve Fortuna ČFL porážkou 3:4 s Velvary (v modrém).
Velvarský Jekyll a Hyde na pokračování