WSM liga: Kladno - Karlovy Vary.
Další debakl chytili Rytíři ve Varech

Už ve 4. minutě domácí obrana nechala na vápně volného Rysa a ten přesnou ranou k tyči dal nakonec rozhodující branku utkání.

Kladno bez opory obrany Hanzlíka (zraněný malíček) mohlo inkasovat ještě jednou, to ho zachránil brankář Tesař, ale až do konce utkání sbíralo šance mnohem častěji než protivník. „Jenže pořád se opakuje to samé. Ze dvou střel soupeře dostaneme gól a sami nedáme ze čtyři pěti šancí nic,“ byl naštvaný trenér Kladna Jan Pejša.

Když už jeho tým gól dal, Holubovi ho rozhodčí po rohu Čížka neuznal, centr podle nich opustil hrací plochu. „Neumím to posoudit, i když divné to je, protože Číža si míč dával před lajnu,“ krčil rameny Holub, jenž měl ještě jednu šanci ke konci, to mu ale technickou ránu vychytal brankář Stareček. „Měl jsem to tam narvat. Je to škoda, nedáváme góly a bez toho nemůžeme vyhrát. Přitom jsme do zápasu dali hodně, makali jsme,“ zklamaně hodnotil duel Antonín Holub.

Vůbec největší domácích propásl před poločasem mladičký Dejčmar. Po souhře mířil do prázdné, jenže míč mu skočil a přeletěl zařízení.

Ve druhé části přišly další nadějné možnosti, jednou míč skončil i na tyči. V závěru trenér Pejša chtěl posílit útok silným Švamberou, jeho návrat do kladenského dresu po nějakých šesti letech však dopadl zle: po chvíli sundal u laviček Kocoura a viděl hned červenou.

„Dostane hloupý gól hned na začátku, pak se zvedneme, po přestávce tlačíme, ale marné,“ dodal zklamaný Jan Pejša.

„Chce to nějakého ušmudlaného góla, odraz od kolena nebo něco takového. Pak se to snad protrhne," přejen si Antonín Holub.

SK Kladno – Aritma Praha 0:1 (0:1). Branka: 4. Rys. Rozhodčí: Fencl. ČK: 89. Švambera (K). Diváků: 150.

Kladno: Tesař – Čížek, Pechr (88. Stříška), Javorek, Kalina – Richter (66. Kraus), Holub, J. Růžička (85. Švambera), Dejčmar (60. Pospíšil) – P. Růžička, Tóth (78. Procházka).

Sokol Lidice - SK Velké Přítočno 4:1, OP Kladno, 13. 4. 2019
Kam za fotbalem: startuje B třída a okres. Hostouň kope dříve