SK Kladno, z. s. - SK Aritma Praha, z.s. 0:1 (0:1), Divize B, 24. 8. 2019
Smutek v Kladně, SK nestačil ani na Aritmu

V 11. min. Křeček poslal do úniku Nádeníčka, toho srazil obránce a postižený z penalty otevřel skóre. Z vedení se však hosté neradovali dlouho, neboť po chvíli Zelenkův střet s útočníkem domácích posoudil rozhodčí jako faul a pískala se penalta také na druhé straně – Psohlavec nezaváhal.

Pak oba penaltoví střelci své další šance nevyužili, ale Nádeníček se tím nenechal deprimovat. Ve 23. min. domácí Liška už podruhé chyboval, míč získal Maroušek a přihrál Nádeníčkovi, který zblízka překonal Sütta – 1:2. Liška napravil svou chybu, když ve skluzu zabránil jisté brance z kopačky Galbavého.

Jenže ve 31. min Nádeníček předvedl nádherný a překvapivý kop z pravé strany přes celou bránu a hosté vedli už o dvě branky!

Mladý gólman domácích Sütto se ve snaze zabránit gólu zranil o tyč a zůstal bezvládně ležet na trávníku, musel jej nahradit Vaněček. Domácím se pak podařilo rychle snížit přesnou hlavičkou Matouška a ještě do půle bylo vyrovnáno, když míč ztratil Křeček a Jankovský propálil Sedláka.

Druhý poločas začal s více jak dvacetiminutovým zpožděním, neboť pro brankáře domácích přiletěl vrtulník záchranné služby přímo na hrací plochu za asistence hasičů.

Co se týče fotbalu, i ten událostí utrpěl. Domácí měli tutovku Matouškem, ale Sedlák byl skvělý. V 83.min. pak Nádeníček vyhlavičkoval na brankové čáře míč, který už směřoval za Sedláka. A tak rozhodl penaltový rozstřel. Domácí Kobera zaváhal už v první sérii, zatímco všichni hosté (Zelenka, Macháček, Jaráb, Nádeníček i Kubík) nedali Vaněčkovi šanci.

„Dva body bereme, přestože jsme vedli už 3:1,“ hodnotil vedoucí týmu Slaného Milan Šúr a poděkoval i vlastním fanouškům, že přijeli. Dokonce fandili i mladí hokejisté, svěřenci trenérů Průchy a Šelichy a po utkání si užili u klandru děkovačku se Slaňáky.

Ostrov – Slaný 3:4 PK (3:3). Branky: 14. Psohlavec (PK), 35. Matoušek, 39. Jankovský – 12. (PK), 23. a 31. Nádeníček.

Slaný: Sedlák – Kubaška, Jaráb, Macháček, Zelenka – Pospíšil – Maroušek (75. Tikovský), Křeček, Galbavý (67. Kubík), Trnka (64. Holly) – Nádeníček.

Velvary (v růžovém) hostily v dalším kole FORTUNA:ČFL Benešov.
O chudou plichtu se ve Velvarech postarali oba brankáři