Ještě neuběhlo ani patnáct vteřin, když se hráči Zbuzan radovali z první branky. Po centru se dostal k hlavičce Kalod, Kudrna sice zachránil, ale dorážející Kejha uklízel už bezchybně. Téměř pětistovka diváků pak sledovala zlepšenou hru hostů, kteří i bez zkušených Trappa, Dunderoviče a nakonec i zraněného Marka začali hrát slušně po zemi, jenže ve 32. minutě opět zaúřadoval Kalod. Ve vápně si pohrál se dvěma protihráči a zavěsil pod horní tyč.

Hostouň se ve zbytku utkání sice snažila, na obrat ale mladý tým neměl. Řada zkušených, ligou protřelých fotbalistů Zbuzan včetně uzdraveného Ličky zasloužené tři body uhájila a snížila náskok hostů na prvním místě divize B na jeden bod. „Zbuzany předvedly zkušenost, vyhranost z takových těžkých zápasů. Mají řadu protřelých hráčů a ti svoje kvality ukázali,“ přiznal trenér Hostouně Zdeněk Hašek, ale pro své svěřence měl uznání. „Kde jinde by měli získat zkušenosti než v takových duelech? To je pro ně jen dobře. My sice máme také některé zkušené, ale Trapp ani Dunderovič hrát nemohli a Marek se zranil. I tak máme náskok jednoho bodu a to je přece dobré,“ řekl Hašek.

Zbuzany – Hostouň 2:0 (2:0). Branky: 1. Kejha, 32. Kalod. Rozhodčí: Dujsík. Diváků: 453.

Hostouň: Kudrna – Vašák (79. Křížka), Hanuščík, Viduna, Charvát – Kabele (88. Věchtík), Marek (46. Bělíček), Kulhavý, Lohoyda (62. Zajac) – Hájek, Vegricht (62. Kostorek).