Na těžkém terénu padaly góly až po změně stran. Jako první skórovali domácí v 52. minutě Kučerou, ale už po třech minutách srovnal účty kladenský Tóth po centru Kaliny. V 70. minutě Kabele vyrazil tečovanou střelu hostů a z protiútoku běžel Kučera sám na gólmana. Trefil však jen pravou tyč. Deset minut před koncem střílel těsně nad branku Junek. Když už se zdálo, že rozhodne penaltový rozstřel, prošel do rakovnického vápna centr, našel si ho Bagou a po minutě pobytu na hřišti ukázal, že je správným žolíkem – 1:2.

Zajímavostí zápasu byly starty ex-kladenských Nesládka a Boráka v dresu soupeře, kde hostuje z Hostouně. Z Hostouně získal Tatran před časem také Stojku a Věchtíka, ten ale tentokrát nenastoupil. 

Kladenský kouč Jan Pejša řekl, že šlo o velmi těžké utkání, už kvůli malému hřišti a po dešti těžkém terénu. "Rakovník je navíc nepříjemný a hodně bojovný soupeř. Přesto byl z naší strany první poločas slušný, bohužel bez brankového vyjádření. Ve druhém  jsme trochu vypadli z tempa a Rakovník šel do vedení. Naštěstí se nám podařilo během minuty vyrovnat. V závěru jsme to zlomili na naši stranu," těšilo Pejšu a pochválil i autora rozhodující trefy Bagou, jemuž se v kladenské  kabině přezdívá Franta. "Dokáže si najít místo ve vápně a být tam nebezpečný."

Trenér Tatranu, bývalý velmi dobrý ligový borec Radim Nečas, byl zklamaný: „Těžké hodnotit, první půle patřila hostům, ale tutovky jsme měli my. Druhá patřila nám, ale když neproměníme čtyři tutovky a pak dostaneme takové hloupé góly, nedivme se, že jsme prohráli.“

Tatran Rakovník - SK Kladno 1:2 (0:0). Branky: 52. Kučera - 55. Tóth, 87. Bagou. Rozhodčí: Duda. Diváků: 100. 

Kladno: Tesař - Nosek (71. Richter), Hanzlík, Javorek, Kalina - Stříška, J. Růžička, Holub, Pospíšil - Procházka (90. Dejčmar), Tóth (86. Bagou).