Libušínští šli brzy do vedení po nešťastném vlastenci Masaroviče, ale v poli slušně operující Roztoky pak přežily některé sólové úniky Baníku a po přestávce dvakrát udeřily Nejedlým. Ten nejdřív propálil z trestňáku hladovou zeď Libušína a pak dostal míč za vápnem a pěkně ho poslal k tyči.

Vedení však domácí neudrželi, utekl jim rychlý Maroušek a vyrovnal na konečných 2:2. „Asi je to trochu škoda, protože byť Libušín asi měl víc šancí než my, tak herně mě zase tolik nepřesvědčil a určitě byl horší než Švermov, i když ten jsme porazili. Když už jsme to otočili, měli jsme to udržet,“ trochu mrzelo domácího Michala Čermáka, jehož tým nyní čekají jasně první Tuchoměřice a ani pak nemá lehký los (Zavidov a Hředle).

Braškov (v modrém) potvrdil kvalitu a vyhrál na hřišti Zavidova 4:3.
Sedm gólů v Zavidově. Braškov táhl Krovoza, ale málem přišel o luxusní náskok

Libušínský hrající trenér Jiří Veselý uznal, že jeho Baník nehrál na malém hřišti Roztok tak dobře, jak to umí třeba doma na svém letišti (na podzim tam přejel Roztoky 6:1). „I tak jsme mohli vyhrát, ale nedáváme jasné šance a třeba chybu s rozestoupenou zdí jsme si museli jasně a ostře vyříkat. Na druhou stranu domácí se oproti podzimu zlepšili a řekl bych, že o dost. Jsem ale rád, že jsme na dálku pomohli Lhotě, kde mám kamarády, máme to tam blíž a fotbalový areál je tam celkově modernější – hráči se tam cítí lépe hlavně v kabinách,“ přiznal Jiří Veselý.

Roztoky – Libušín 2:2 (0:1). Branky:  51. a 62. Nejedlý - 12. vlastní Masarovič, 74. Maroušek. Rozhodčí: Šesták. Diváků: 250.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...