Hřebeč naposledy doma udatně bojovala se zatím stoprocentními Poděbrady, ale po chybách ve druhé části padla 1:3.

Do půle přitom domácí zase ukazovali, že fotbal umí. Faktor a M. Stříbrský šli sami na brankáře, ale nedali. Vniveč přišly i další dvě šance. Jenže po pauze na stoperu zaskakující Novák fauloval ve vápně a Nepovím z penalty otevřel skóre. Než pak Hřebeč přeskupila řady, dostala druhou branku a z brejku i třetí. Bylo rozhodnuto, Pinkasovo snížení přišlo pozdě. „Vidím, jak kluci trénují, jak se snaží. Takže co mohu dělat, mlátit je za to nebudu. Oni také nechtějí prohrávat. Neproměňujeme šance, ale jak říká pan Vrba z Plzně: to je fotbal,“ zůstal tradičně nad věcí manažer Hřebče Štěpán Sádecký.

TŘI VLASTŇÁKY

Komárov vybral Tuchlovice po jednoznačném výsledku 3:0. Stále hodně poslepovaná sestava domácích proti mírnému favoritovi (i ten byl dost oslaben) přitom naději měla, ale to by si nesměla dávat polovlastní branky. Vrcholem byla ta první, kdy Pospíšil po pauze (49.) od vlastního rohu rozehrál přímý kop na hostujícího Srpa a ten nabídkou nepohrdl.

„Na beku Tuchlovic jsme o slabině domácích věděli,“ radoval se kouč hostů Nesnídal.

Když pak překombinovali přihrávky zkušení Fitko s Hafenrichterem a Mojdl po jejich hrubici zvýšil, bylo hotovo. Nakonec přišla ještě nepovedená standardka, bleskový brejk a penalta – 0:3.

„A to jsme ještě přišli o zraněného Hornofa, který dostal nakopáno a má berle. Komárov byl sice lepší, ale bod se s ním klidně udělat dal, jenže když si dáváte vlastní góly, je to těžké,“ ulevil si domácí Josef Bešta.

Sokol Hostouň - TJ Štěchovice 1:2 pk, FORTUNA:ČFL, 25. 8. 2019
Hostouň má první bod, trefil ho Mařík v nastavení. Emoce prýštily
Velvary (v růžovém) hostily v dalším kole FORTUNA:ČFL Benešov.
O chudou plichtu se ve Velvarech postarali oba brankáři
Předkolo MOL Cupu, Slaný (v bílém) přehrálo Přeštice 3:2.
Vrtulník přímo na ploše, v Ostrově šlo brankáři o život