BRAŠKOV – KLOBUKY 2:3

Klobucký cíl mírně usnadnila sobotní braškovská rozlučka. „Bez omezení, jako každý jiný rok. Ze začátku se nám pochopitelně nechtělo běhat, i když jsme drželi balón, zlepšilo se to až po pauze,“ uvedl domácí hrající trenér Daniel Míčka, který opouštěl hrací plochu za stavu 0:3. „Jsem spokojený, fotbal nás baví a někdy se na to dá koukat. Chtěli jsme se brzy zachránit a to se povedlo,“ zhodnotil ročník Míčka. V závěru první půle dvakrát pláchl domácí obraně rychlík Svoboda a dvakrát přeloboval brankáře.

Po přestávce prošel celé hřiště stoper Čížek a překvapil brankáře na bližší tyč (55.). Domácímu snajprovi Jarošovi (letos 22 branek) však stačily tři minuty ke zdramatizování děje. Po teči nástřelu Rösslera a poté zakončení zblízka (72.) snížil na nejtěsnější rozdíl.

Mohl i vyrovnat, ale jen zazvonil na tyč a gólovou hlavičku vytáhl z vinglu brankář Maur. Na druhé straně hřiště Svoboda nastřelil brankáře a O. Vébr orazítkoval břevno.

„Výborně zahrál celý mančaft. Svoboda nastoupil po zranění svalu v minulém kole, s tím, že nás prý jde zachránit,“ dával k dobru zastupující trenér hostů Václav Hulcr po první venkovní jarní výhře.

Aleš MORAVEC

SK Hřebeč - HC Sparta 4:4, benefiční zápas byl sehrán 19. 6. 2016 ve Hřebči. Petr Bříza a Štěpán Sádecký
Hokejisté Sparty si v úterý zahrají fotbal v Lidicích
Oslavy triumfu SK Lhota v krajském přeboru.
Lhota se rozhodla rozumem. Do divize nepostoupí
Tomáš Cigánek (vpravo) vyměnil kladenský dres za ovčárský.
Loučení se Velvarům nepovedlo, Dobrovici ano